tisdag 4 maj 2010

Babysim och magkatarr


Ja, idag var det näst sista gången på babysimmet.. lika mysigt som vanligt, men tyvärr har vi inte kunnat dyka än :( Tova har vart förkyld typ 3 veckor och ett dyk påverkar andningsorganen så är man förkyld ska man undvika det.. men får se om hon är helt kry till nästa vecka, annars får vi ta det på egen hand sen med lite hjälp från simproffsen Björk :)


För övrigt har jag magkatarr, vaknade inatt av att det körde och jag mådde illa, och det håller fortfarande i sig, kan vara att jag åt friterade pomfritt igårkväll, brukar dock inte reagera på fet mat, är ju van om man säger så :)

Sen kan det ju även vara oro, har vart så mycket med min älskling det sista..

olika bud fram och tillbaka med att hon "tappar andan" utredning med utslag och eksem, förkylning, knöl i höger bröst som ska kollas på torsdag! ständig oro! vill bara att allt ska ordna sig! och det gör det förhoppningsvis! men sen man blev förälder blir allt så påtagligt, värsta tanken är ju att ens barn inte mår bra, och den finns sär ofta.. tur att det finns såå mycket posetivt också, annars hade man väl inte orkar av all oro som följer med en heela livet :)


får väl se om det blir något med denna hära bloggen :) kanske kanske inte :)

Ha det gott om det nu är någon som hittar hit! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar