tisdag 25 maj 2010

sjuk :(



Ja, nu har vi blivit sjuka igen, hade ju nyss blivit bra, men verkar som det redan är på bättringsvägar så ska inte klaga, tycker så synd om min lilla gumma bara när hon snorar och hostar, sen blir ju inte jag så pigg och rolig när jag också är sjuk..
I morn är det dags för ett besök på hudmottagningen, ska vara där kl 08.00 puh får ju typ stiga upp kl 6 om jag ska hinna.. fy för sånna tider tycker jag, borde vara olagligt..
Får se vad dom säger, jag tror nästan det är mjölkallergi, men är inte säker, jätte svårt att köra uteslutningsmetoden när man ammar..

Har fått sytt Tovas hissgardiner till hennes blivande rum nu när vi vart sjuka, blev jättebra! vill ju göra i ordning hennes rum nuu.. inte för att hon ska sova där, men för att det är kul och för att ha hennes grejer nån stans, och så får vi ett större rum som inte är lika varmt nu på sommarn..

Missade sista kurstillfället på hundklubben igår.. har missat 2 av 5.. inte kul. men inget man kan styra över..

Sen MÅSTE jag verkligen ta tag i hagarna när jag blir frisk så jag kan släppa dom på sommarbete. men inte så lätt när man har en liten buse, och peter har ju massor att göra han med, men nu är det ett måste, så det får lösa sig!

I helgen var vi hos mamma och dom, Felicia fyllde 18 år!!! gissa om hon var stolt! av oss fick hon en bil :) min jag hade innan jag köpte volvon, en ford escort, hon och Isabelle fick den ihop, så nu hoppas jag bara att ni kan samsas, annars tar jag tillbaka den ;)